Podizne stolice – Liftovi za stepenice

Za lako penjanje uz stepenice

Podizne stolice za stepenice: jednostavno rješenje koje ste tražili!

Podizne stolice idealno su rješenje za osobe sa poteškoćama u kretanju. Jednostavno rješenje koje slabije pokretnoj osobi vraća samostalnost i mobilnost unutar svog doma. Podizna stolica omogućuje osobi da se udobno penje i spušta po stepenicama svoga doma, čineći svaki kat doma ponovno dostupnim. Podizne stolice tihe su, sigurne i jednostavne za korištenje. Mogu se ugraditi na bilo koji tip stepenica. To je inovativan i prilagodljiv sustav koji se može ugraditi na stepeništa koja se nalaze unutar ili izvan objekta.

Kada osobi stepenice postanu prepreka                                                  Podizne stolice omogućuju vam da nastavite slobodno i samostalno živjeti u svojem domu bez rizika i opasnosti koje se vezuju uz stepenice.

Stolice za ravne stepenice

Karakteristike:

Stolice za ravne stepenice elegantno su rješenje, iznimnog dizajna koje će vam vratiti samostalnost i slobodnu pokreta u vašem domu.

Inovativna stolica sa najužom vodilicom od svih podiznih stolica na tržištu, ostavlja maksimalno slobodnog prostora na vašim stepenicama. Kako biste uštedjeli još više prostora, sjedalo, oslonac za noge i nasloni za ruke mogu se preklopiti kada se stolica ne koriste.

Stairlift se savršeno uklapa u svaki interijer, impresionira razinom udobnosti te pruža ugodno iskustvo vožnje.

Prednosti:

 • tiha, sigurna i jednostavna za korištenje
 • iznimna kvaliteta materijala 
 • veliki izbor boja i dizajna
 • dolazi sa 2 daljinska upravljača – olakšavajući korištenje stolice
 • ručna ili automatska rotacija sjedala u gornjoj stanici 
 • nosivost do 140 kg 
 • produženo jamstvo

Stolice za zavojite stepenice

Karakteristike:

Podizne stolice za zavojite stepenice – stepenicama sa zavojima je najteže hodati, pogotovo u slabije pokretnih osoba, kao u slučaju starijih osoba ili osoba sa invaliditetom. Stolica za zavojite stepenice elegantno je rješenje, iznimnog dizajna i vrhunske kvalitete.

Mogu se ugraditi na stepenice sa jednim ili više zavoja. 

Vodilice se izrađuju i dizajniraju za svako stepenište posebno, kako bi se savršeno uklopile vaš prostor, ostavljajući puno slobodnog prostora na stepenicama za druge korisnike.

Stolica impresionira razinom udobnosti te pruža ugodno iskustvo vožnje.

Prednosti:

 • tiha, sigurna i jednostavna za korištenje
 • iznimna kvaliteta materijala 
 • veliki izbor boja i dizajna
 • dolazi sa 2 daljinska upravljača – olakšavajući korištenje stolice
 • ručna ili automatska rotacija sjedala u gornjoj stanici 
 • nosivost do 140 kg 
 • produženo jamstvo

Vanjske podizne stolice

Stolice za vanjske stepenice idealno su rješenje za prevladavanje prepreka vanjskih stepenice za pristup vrtu, terasama, verandama, garažama itd. Mogu se ugraditi na ravne ili zavojite vanjske stepenice.

Dizajnirane za vanjske utjecaje, vodootporne i sigurne, naše vanjske podizne stolice rješenje su za vašu želju za slobodom.

Prednosti ovog stubišnog dizala:

 • obojene plastične navlake za bolju UV zaštitu
 • vodootporna navlaka za sjedalo
 • tiha, sigurna i jednostavna za korištenje
 • vodilice otporne na vremenske uvjete
 • dolazi sa 2 daljinska upravljača – olakšavajući korištenje stolice
 • ručna ili automatska rotacija sjedala u gornjoj stanici 
 • produženo jamstvo

Prednosti naših podiznih stolica:

Brza i laka instalacija

Lift stolica može ugraditi u jednom danu, montaža traje nekoliko sati!

Bez velikih radova

Zato jer se učvršćuju za pod, instalacija ne zahtjeva bušenje ili diranje vaših zidova.

Veliki izbor dekora 

Lako uklopivo u svaki interijer. Izbor između više modela stolica, različitih boja i presvlaka.

Često postavljena pitanja:

Trebam hitno podiznu stolicu, koliko traje isporuka stolice?

Uobičajeni rok isporuke opreme je oko 7 dana (od narudžbe) za stubišta bez zavoja, odnosno 10-14 dana za stubišta sa jednim ili više zavoja. Svaka podizna stolica i njena oprema izrađuje se prema Vašem stubištu stoga je potrebno određeno vrijeme za njenu proizvodnju.

Imam drvene stepenice, da li se stolica može ugraditi na ovu vrstu stepenica?

Može! Podiznu stolicu možemo ugraditi na drvene, mramorne, betonske ili na bilo koju drugu vrstu stepenica. Također, možemo ugraditi podiznu stolicu na ravne stepenice, na stepenice sa jednim ili više zavoja, čak i na stepenice spiralnog oblika.

Koja je cijena lift stolice sa ugradnjom?

Kako se podizne stolice izrađuju po mjeri i prema obliku Vašeg stubišta, cijena ovisi o konfiguraciji samog dizala. Cijena lift-stolice ovisi o tipu vašeg stubišta, broju stepenica, dužini stepenica i sl. Lift Alarm d.o.o. može ponuditi veliki broj rješenja i mogućnosti koje se mogu prilagoditi vašem budžetu. Možete nas slobodno zatražiti besplatnu procjenu troškova ugradnje za Vaš slučaj na broj: 01/581-3454, putem emaila info@ugradnjaliftova.hr ili jednostavno ispunite zahtjev za besplatnu procjenu koji se nalazi na dnu ove stranice.

Da li će se stolica uklopiti u moj interijer?

Lift Alarm d.o.o. nudi veliki izbor stolica, različitih materijala i boja koje će se zasigurno uklopiti u bilo koji interijer. Također, vodilice koje se ugrađuju na stepenice mogu biti u smeđoj, svijetlo sivoj, antracit ili bilo kojoj RAL boji po Vašem izboru.

Da li su nužni veliki radovi da bi se stolica ugradila?

Ne! Naše lift-stolice mogu se ugraditi za nekoliko sati. Zato jer se naše stolice učvršćuju za stepenice, a ne na zid – zbog čega nije potrebno nikakvo bušenje ili diranje vaših zidova.

Što se događa sa radom stolice u slučaju nestanka struje?

Nestanak struje nije razlog za brigu. U slučaju nestanka struje stolica će i dalje normalno voziti, ali na svoje baterije. Nakon nestanka struje stolica će se moći koristiti (uz pomoć baterija) za minimalno još 10 vožnji.

BESPLATNA PROCJENA - Pošaljite zahtjev za besplatnu procjenu