MP MOBI kućno dizalo

Sigurnost i udobnost

MP MOBI kućno dizalo stvoreno je kako bi povećalo mobilnost u obiteljskim kućama i manjim zgradama. Ono omogućuje uklanjanje arhitektonskih barijera koje ometaju osobe s invaliditetom te povećava mobilnost na određenim lokacijama.

Idealno je za nove objekte ili postojeće objekte koji imaju od 2-6 kata. Koristi najmoderniju tehnologiju koja je identična onoj koju MP koristi u svojim konvencionalnim liftovma.

Zbog brzine od 0,15 m/s ovaj proizvod pripada u kategoriju platformi, ali za razliku od platformi drugih proizvođača, MP Mobi dolazi u varijanti s kabinskim vratima, nije potrebno držati gumb tijekom vožnje te sadrži automatsko spašavanje putnika u slučaju nestanka el. energije. Drugim riječima, udobnost i sigurnost je u potpunosti ista kao i kod klasičnih dizala.

MP MOBI nudi pouzdano, udobno i jednostavno riješenje, prilagođeno vašim zahtjevima.

Prilagodljiv je ugradnji unutar ili izvan zgrade (ili kuće), MP MOBI se može koristiti s modularnom konstrukcijom koja zamjenjuje konvencionalno vozno okno, pružajući veću slobodu pri odlučivanju o lokaciji dizala.

MOBI ima hidrauličan pogon i može se ugraditi sa strojarnicom ili bez nje. Dolazi sa velikim izborom materijala, zidnih i podnih obloga kabine koje su lako uklopive u različite interijere.

MP MOBI video